Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Claim gratis Rockstar-game met GTA: Trilogy op pc

Heb jij Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition gekocht op de pc? Dan kom je in aanmerking voor een gratis game.

Wie deze beruchte game eerder heeft gekocht, is vast bekend met de technische problemen van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. De trilogie die de geschiedenis van de Grand Theft Auto-serie moest vieren, veranderde in een groot fiasco. Sindsdien heeft Rockstar middels een actie al geprobeerd om het goed te maken bij de fans. Het blijft echter niet bij deze ene actie. Zo vlak voor de feestdagen heeft het bedrijf nog een goedmakertje in petto voor pc-spelers. Als je Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bezit op de pc, kun je geheel kosteloos een game of enkele in-game voorwerpen claimen. Je opties zijn als volgt:

- Grand Theft Auto V: Premium Edition
- Grand Theft Auto IV: Complete Edition
- Max Payne 3
- LA Noire
- Bully: Scholarship Edition
- Een Great White Shark Cash Card die je kunt gebruiken in GTA Online
- 55 Gold Bars die je kunt gebruiken in Red Dead Online

onbekend

Dit aanbod is geldig voor de mensen die de pc-versie van de trilogie voor 5 januari 2022 hebben aangeschaft. Eigenaren van de game op de PlayStation, Xbox en Nintendo Switch hebben helaas pech. Mocht je ondanks de technische problemen niet genoeg kunnen krijgen van de GTA-franchise, bekijk dan zeker Rudy's lijst met de beste PlayStation 2 Grand Theft Auto-games.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?