Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

Rockstar geeft update over GTA: The Trilogy - Definitive Edition

Rockstar heeft een nieuwe update gegeven over de problemen die spelers ervaren tijdens het spelen van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Veel fans keken uit naar de releasedatum van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, maar werden uiteindelijk teleurgesteld door de vele technische problemen. In de update die Rockstar nu heeft gegeven maken ze hun excuses en beloven ze om de kwaliteit van de game te verbeteren. Vandaag is de eerste update al verschenen en spelers kunnen er nog meer verwachten. Daarnaast laten ze weten dat de oude versies van GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas tijdelijk als bundel terugkeren naar de Rockstar Store. Als je GTA: The Trilogy- The Definitive Edition hebt gekocht, krijg je de klassieke versies van de drie games gratis.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?