Rockstar geeft update over GTA: The Trilogy - Definitive Edition

Geplaatst: 20 november 2021 14:00
-

Rockstar heeft een nieuwe update gegeven over de problemen die spelers ervaren tijdens het spelen van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Veel fans keken uit naar de releasedatum van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, maar werden uiteindelijk teleurgesteld door de vele technische problemen. In de update die Rockstar nu heeft gegeven maken ze hun excuses en beloven ze om de kwaliteit van de game te verbeteren. Vandaag is de eerste update al verschenen en spelers kunnen er nog meer verwachten. Daarnaast laten ze weten dat de oude versies van GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas tijdelijk als bundel terugkeren naar de Rockstar Store. Als je GTA: The Trilogy- The Definitive Edition hebt gekocht, krijg je de klassieke versies van de drie games gratis.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Rockstar Games

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Ontwikkelaar:

Rockstar Studios

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

11 november 2021

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord