GTA: The Trilogy - The Definitive Edition naar Netflix

Geplaatst:

Drie klassieke Grand Theft Auto-games, straks te spelen terwijl je in de bus zit. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition komt namelijk naar Netflix.

De klassieke Grand Theft Auto-trilogie, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, wordt volgende maand toegevoegd aan de mobiele gaming-line-up van Netflix. Deze editie, die GTA 3, Vice City en San Andreas omvat, wordt volgens Netflix geüpdatet voor mobiele apparaten en aangeboden aan Netflix-abonnees op iOS en Android zonder advertenties, in-app-aankopen of extra kosten. De game werd aanvankelijk uitgebracht op consoles en pc op 11 november 2021 en GTA The trilogy overtrof Rockstar's verwachtingen. De mobiele ports worden ontwikkeld door Grove Street Games. Ondanks aanvankelijke plannen voor een iOS- en Android-release in de eerste helft van dit jaar, is dit nooit gerealiseerd. Eerder bracht Netflix al een handjevol andere games naar de abonnementsdienst.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is vanaf 14 december beschikbaar via Netflix.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2021

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord