Trailer: Deze games komen in de zomer naar Netflix

Geplaatst:

Netflix breidt deze zomer hun game catalogus verder uit. Via een trailer krijgen we te zien welke games er allemaal gaan verschijnen op de abonnementendienst.

Gratis games spelen via je Netflix-abonnement op je mobiele telefoon is natuurlijk leuk en aardig, maar dan wil je wel meerdere opties hebben. Deze zomer komen er nog meer games naar de catalogus. Je kunt nu al aan de slag met Oxenfree en Oxenfree II: Lost Signals is vanaf 12 juli beschikbaar. In dezelfde maand mag je de koningin van het schaken worden in The Queen's Gambit Chess, gebaseerd op de populaire serie die ook op Netflix staat. Op de eerste dag van augustus wordt de schattige Cut the Rope Daily toegevoegd. Ook Paper Trail en Lego Legacy: Heroes Unboxed komen binnenkort naar Netflix, maar de datum is nog niet bekend.

Vanaf juli worden de games toegevoegt aan Netflix en kun je ze installeren op je mobiele apparaten.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OXENFREE II: Lost Signals

Series

-

Uitgever

Netflix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

12 juli 2023

Ontwikkelaar

Night School Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord