Oxenfree II: Lost Signals krijgt vertraging

Geplaatst:

Ontwikkelaar Night School Studio heeft onlangs het nieuws laten vallen dat Oxenfree II: Lost Signals vertraging oploopt. De game lanceert nu in 2023.

Vorig jaar werd Oxenfree II: Lost Signals aangekondigd tijdens de Nintendo Indie World Showcase. Het vervolg op het originele, griezelige Oxenfree, de titel zou ergens dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 4 en 5, en Nintendo Switch. We snappen het gebruikelijke "het beste spel dat het kan zijn". Er is ook nog wat leuker nieuws: Oxenfree: Netflix Edition heeft de Google Play en iOS store bereikt. Het heeft geen advertenties, geen betalingen vooraf, en is ook te downloaden via de Netflix-app. De game is zeer narratief-gedreven en heeft weinig actie, dus het is perfect voor een mobiel formaat. Het enige probleem is dat Netflix nu eigenaar is van Night School Studio. Dat betekent dat spelers een Netflix-account nodig hebben om Oxenfree op mobiele apparaten te kunnen spelen.

Oxenfree: Lost Signals verschijnt dus iet meer dit jaar, maar pas in 2023.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OXENFREE II: Lost Signals

Series

-

Uitgever

Netflix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

12 juli 2023

Ontwikkelaar

Night School Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord