OXENFREE II: Lost Signals

  • Ontwikkelaar Night School Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Indie , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Oxenfree II: Lost Signals krijgt vertraging

Ontwikkelaar Night School Studio heeft onlangs het nieuws laten vallen dat Oxenfree II: Lost Signals vertraging oploopt. De game lanceert nu in 2023.

Vorig jaar werd Oxenfree II: Lost Signals aangekondigd tijdens de Nintendo Indie World Showcase. Het vervolg op het originele, griezelige Oxenfree, de titel zou ergens dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 4 en 5, en Nintendo Switch. We snappen het gebruikelijke "het beste spel dat het kan zijn". Er is ook nog wat leuker nieuws: Oxenfree: Netflix Edition heeft de Google Play en iOS store bereikt. Het heeft geen advertenties, geen betalingen vooraf, en is ook te downloaden via de Netflix-app. De game is zeer narratief-gedreven en heeft weinig actie, dus het is perfect voor een mobiel formaat. Het enige probleem is dat Netflix nu eigenaar is van Night School Studio. Dat betekent dat spelers een Netflix-account nodig hebben om Oxenfree op mobiele apparaten te kunnen spelen.

Oxenfree: Lost Signals verschijnt dus iet meer dit jaar, maar pas in 2023.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?