Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

GTA - The Definitive Edition overtreft verwachtingen

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition heeft de verwachtingen van Take Two Interactive overtroffen. Dit gaf de studio aan in hun laatste inkomsten rapport.

De GTA remake was niet in de beste staat toen hij live ging in november 2021, maar dat heeft er niet voor gezorgd dat de ontwikkelaar er minder aan heeft verdiend. In hun laatste financiële rapport liet Take Two zelfs weten dat de bundel van GTA III, Vice City en San Andreas hun verwachtingen 'aanzienlijk' heeft overtroffen. De uitgever geeft zelfs aan dat ze de bundel zien als een grote bijdrage aan hun succesvolle kwartaal. Dit zal niet voor iedereen goed nieuws zijn, aangezien GTA: The Trilogy - The Definitive Edition erg slecht werd ontvangen door de GTA community. Het is nu pijnlijk duidelijk geworden dat de GTA franchise zo groot is geworden dat zelfs een slordige GTA game veel geld op kan halen. Natuurlijk betekent dat niet dat we minder moeten verwachten van de onlangs aangekondigde GTA 6, die volgens de ontwikkelaar 'groter en beter wordt' dan GTA 5.

Take Two Interactive verwacht nog een financiële boost wanneer GTA: The Trilogy naar iOS en Android telefoons komt later in 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?