GTA - The Definitive Edition overtreft verwachtingen

Geplaatst:

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition heeft de verwachtingen van Take Two Interactive overtroffen. Dit gaf de studio aan in hun laatste inkomsten rapport.

De GTA remake was niet in de beste staat toen hij live ging in november 2021, maar dat heeft er niet voor gezorgd dat de ontwikkelaar er minder aan heeft verdiend. In hun laatste financiële rapport liet Take Two zelfs weten dat de bundel van GTA III, Vice City en San Andreas hun verwachtingen 'aanzienlijk' heeft overtroffen. De uitgever geeft zelfs aan dat ze de bundel zien als een grote bijdrage aan hun succesvolle kwartaal. Dit zal niet voor iedereen goed nieuws zijn, aangezien GTA: The Trilogy - The Definitive Edition erg slecht werd ontvangen door de GTA community. Het is nu pijnlijk duidelijk geworden dat de GTA franchise zo groot is geworden dat zelfs een slordige GTA game veel geld op kan halen. Natuurlijk betekent dat niet dat we minder moeten verwachten van de onlangs aangekondigde GTA 6, die volgens de ontwikkelaar 'groter en beter wordt' dan GTA 5.

Take Two Interactive verwacht nog een financiële boost wanneer GTA: The Trilogy naar iOS en Android telefoons komt later in 2022.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2021

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord