GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Rockstar bevestigt komst GTA 6

GTA 6 is misschien wel de meest geanticipeerde game van het afgelopen decennia. Er ontbrak echter ieder spoor van leven. Rockstar liet soms wel wat vage hints los, maar hielden voornamelijk hun lippen stijf op elkaar zoals alleen Rockstar dit kan. Rockstar verbreekt vandaag het zwijgen en vermeld op hun website dat ze bezig zijn met het zesde deel en dat ze later dit jaar met meer informatie komen.

Het nieuwe deel van deze populaire reeks moet nog groter en beter zijn dan z'n voorganger GTA 5. Dit laat Rockstar op hun website weten. We krijgen later dit jaar meer details over het nieuwste deel. Het is alleen nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren. Nog even geduld nog.

onbekend

Afgelopen zomer gingen er geruchten rond dat GTA 6 in 2025 gaat verschijnen. Eerder deze maand doken er documenten op die naar aandeelhouders zouden zijn gestuurd. In deze documenten staat dat moederbedrijf TakeTwo interactive 14 procent meer groei verwacht in boekjaar 2024. In theorie kan dit nog steeds kloppen met eerdere geruchten, omdat het boekjaar van 2024 loopt van april 2024 tot maart 2025.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?