GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: GTA 6 verschijnt in 2025

Het gerucht doet de ronde dat Grand Theft Auto 6 pas in 2025 verschijnt. Ook zijn er geruchten over de details van de map van GTA 6.

Tom Henderson beweert dat GTA 6 in 2025 wordt uitgebracht. Henderson heeft een redelijk goede reputatie als het gaat om geruchten. Al eerder bracht hij details van Battlefield 2042 naar voren voordat EA deze bekend had gemaakt. In een recentelijke video gaat Henderson in op details van GTA 6. Zo beweert hij dat de volgende titel uit de GTA-reeks zich plaatsvindt in de hedendaagse Vice City, wat in strijd is met eerdere geruchten dat GTA 6 plaatsvindt in een jarentachtig-setting. De moderne setting zou ontwikkelaars binnen Rockstar meer vrijheid bieden als het gaat om het uitbrengen van content voor GTA Online. Daarnaast geeft Henderson aan dat de map van GTA 6 dynamisch gaat zijn. Ook zullen er meerdere personages speelbaar zijn met een vrouwelijk hoofdrolspeler in GTA 6. Het gerucht dat GTA 6 een vrouwelijke hoofdpersonage krijgt, ging al eerder rond en heeft mogelijk te maken met een slimmere AI door een Rockstar patent. Tom Henderson's video over GTA 6 is hieronder te bekijken.

Rockstar heeft nog niet officieel bevestigd wanneer we GTA 6 kunnen verwachten. Geruchten over de GTA 6-locatie gingen al eerder rond.

BRON Tom Henderson

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?