Gerucht: GTA 6 verschijnt in 2025

Geplaatst: 30 juni 2021 16:45
Aangepast: 30 juni 2021 16:45

Het gerucht doet de ronde dat Grand Theft Auto 6 pas in 2025 verschijnt. Ook zijn er geruchten over de details van de map van GTA 6.

Tom Henderson beweert dat GTA 6 in 2025 wordt uitgebracht. Henderson heeft een redelijk goede reputatie als het gaat om geruchten. Al eerder bracht hij details van Battlefield 2042 naar voren voordat EA deze bekend had gemaakt. In een recentelijke video gaat Henderson in op details van GTA 6. Zo beweert hij dat de volgende titel uit de GTA-reeks zich plaatsvindt in de hedendaagse Vice City, wat in strijd is met eerdere geruchten dat GTA 6 plaatsvindt in een jarentachtig-setting. De moderne setting zou ontwikkelaars binnen Rockstar meer vrijheid bieden als het gaat om het uitbrengen van content voor GTA Online. Daarnaast geeft Henderson aan dat de map van GTA 6 dynamisch gaat zijn. Ook zullen er meerdere personages speelbaar zijn met een vrouwelijk hoofdrolspeler in GTA 6. Het gerucht dat GTA 6 een vrouwelijke hoofdpersonage krijgt, ging al eerder rond en heeft mogelijk te maken met een slimmere AI door een Rockstar patent. Tom Henderson's video over GTA 6 is hieronder te bekijken.

Rockstar heeft nog niet officieel bevestigd wanneer we GTA 6 kunnen verwachten. Geruchten over de GTA 6-locatie gingen al eerder rond.

Bron: Tom Henderson
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord