GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: GTA 6 krijgt vrouwelijke hoofdrolspeler

GTA 6, de nieuwste game in de succesvolle franchise van Rockstar, krijgt een vrouwelijke hoofdrolspeler. Zo wordt door meerdere mensen op Twitter gemeld.

Rockstar Games zelf heeft officieel nog niks bekendgemaakt over de nieuwe Grand Theft Auto-game, maar als we verschillende bronnen op Twitter mogen geloven wordt de hoofdrol in GTA 6 vertolkt door een vrouw. Dat zou voor het eerst in de geschiedenis van GTA zijn. Tom Henderson was een van de eerste op Twitter die claimt dat de protagonist een vrouw is, maar ook LegacyKillaHD heeft dit inmiddels op Twitter ondersteund. Naast de hoofdrolspeler is het natuurlijk ook nog de vraag waar de game zich eigenlijk gaat afspelen. Al lange tijd doen geruchten over de locatie van GTA 6 de ronde. Diezelfde LegacyKillaHD geeft aan dat zijn bron hem heeft laten zien dat de "Project Americas" leak echt is. Dat zou betekenen dat GTA 6 zich in Vice City gaat afspelen. Voorlopig zullen we nog even moeten wachten voor Rockstar ons het officiële antwoord geeft.

Vooralsnog heeft Rockstar Games zelf niets naar buiten gebracht over GTA 6. Tot dat zover is moeten we het dus nog doen met GTA 5 en GTA Online. Ook geen straf natuurlijk.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?