Downloadnieuws: Xbox Game Pass console games voor december onthuld

De aankomende games voor Xbox Game Pass voor de console zijn onthuld. Dit laat Microsoft weten via Xbox Wire.

Een veelbelovende line-up voor de Xbox fans. My Friend Pedro staat aan de aftrap, een doldwaze platform/shooter van Devolver Digital. Als je van anime en knokken houdt, dan zit je met Naruto To Boruto: Shinobi Striker goed. Ook de oude rotten kunnen de tijden van de arcadehallen herleven met de pinbal game Demon's Tilt. Voor een emotionele en muzikale reis kun je aan de slag met Wandersong. Zin om lekker te voetballen of toch liever een chaotische kookbeleving? PES 2020 en Overcooked! 2 zijn van de partij! De megashooter van Ubisoft The Divison maakt zich ook klaar. En tot slot kun je je bezighouden met de open-world horror RPG genaamd Pathologic 2. Tijdens X019 kregen we te weten dat The Witcher 3 ook wordt toegevoegd aan de dienst op 19 december.

My Friend Pedro en Naruto To Boruto: Shinobi Striker zijn beschikbaar vanaf 5 december. Demon's Tilt en Wandersong zijn verkrijgbaar vanaf 6 december. PES 2020, Overcooked! 2, Pathologic 2 en The Division zijn allen te downloaden vanaf 12 december.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?