Trailer: Game Pass uitgebreid met Final Fantasy, Kingdom Hearts en meer

Als je er over na aan het denken bent om Game Pass aan te schaffen, dan kan het volgende nieuws je misschien overhalen. De Game Pass uitgebreid met Final Fantasy, Kingdom Hearts en meer.

Tijdens X019 regent het aankondigingen. Naast de nieuwe aankondigingen, hebben we ook heel veel bestaande games mogen verwelkomen aan de Game Pass. Zo komen onder andere Darksiders III en The Witcher III: Wild Hunt naar de Game Pass. Daarnaast komen ook Final Fantasy VII tot en met Final Fantasy XV en ook Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 ReMix en Kingdom Hearts 2.8 naar de Xbox One en Game Pass.

BRON X019

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?