Downloadnieuws: Xbox Games with Gold van december aangekondigd

Een nieuwe maand, dus er is weer een nieuwe Games with Gold onthuld door Xbox. In december zijn er twee games speelbaar voor Game Pass Ultimate of Xbox Live Gold.

De eerste game van deze maand is Colt Canyon. Deze 2D game uit 2020 speelt zich af in een westernlandschap vol wapens, gevaar en verborgen schatten. Als cowboy ga je op jacht om je trouwe partner te bevrijden uit handen van een groep gewetenloze bandieten. Het andere pareltje van deze maand is Bladed Fury. In deze 2D game uit 2018 speel je de van moord beschuldigde en verbannen Chinese prinses Ji. In het avontuur probeer je niet alleen je onschuld te bewijzen, maar red je ook nog eens je gevangengenomen zus.

Xbox Games With Gold december

Colt Canyon is beschikbaar tussen 1 en 31 december. Bladed Fury is te spelen tussen 16 december en 15 januari.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?