Windbound - Brave The Storm

  • Ontwikkelaar 5 Lives Studios
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van oktober aangekondigd

Een nieuwe maand is aangebroken en dus heeft Xbox een nieuwe Games with Gold line-up onthuld voor oktober. Zoals reeds door Xbox aangekondigd maken Xbox 360-games geen onderdeel meer uit van Games With Gold.

In plaats van de gebruikelijke vier games, blijven er door het wegvallen van de Xbox 360-games dus slechts twee over. De eerste is Windbound en staat bekend als een survival game waar je de Forbidden Islands verkent en materialen dient te verzamelen om te overleven. Philip schreef in zijn review over Windbound ook over de esthetiek die aan The Legend Of Zelda: Wind Waker doet denken. Verder arriveert ook Bomber Crew Deluxe Edition, dit is een strategische simulatiegame gebaseerd op bommenwerpers uit de Tweede Wereldoorlog. Aan jou de taak om een team te formeren waarmee je het luchtruim in gaat om je doel te behalen middels training, voorbereiding en het smeden van een plan tot succes.

Games With Gold Oktober 2022

Windbound is per 1 oktober te downloaden, terwijl Bomber Crew Deluxe van 16 oktober tot 15 november is binnen te halen.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?