Downloadnieuws: Xbox maakt Games With Gold van september bekend

Geplaatst: 30 augustus 2022 20:52
Aangepast: 31 augustus 2022 11:51
-

Xbox heeft de Games With Gold line-up voor de maand september bekendgemaakt. De meest in het oog springende game voor komende maand is bij uitstek Portal 2.

Allereerst is er Gods Will Fall. Een hack and slash game uit de koker van ontwikkelaar Clever Beans en uitgever Deep Silver. Mocht je meer hebben met metalmuziek dan is Double Kick Heroes aan te raden. Deze ritmische shoot 'em up laat je vijanden kapot schieten vanuit je cadillac en dat alles op harde muziek. De derde game komende maand is Thrillville, waarin je je eigen pretpark kun bouwen. Zorg ervoor dat je gasten tevreden zijn en blijven door je pretpark op zoveel mogelijk punten te verbeteren. De grootste game van komende maand is zonder enige twijfel Portal 2. Los samen met een vriend of vriendin puzzels op door portalen op de juiste plekken te plaatsen. Het is tevens de laatste keer dat een Xbox 360-game onderdeel is van Games With Gold.

Gods Will Fall en Thrillville zijn beide vanaf 1 september te downloaden. Double Kick Heroes en Portal 2 volgen vanaf 16 september.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Portal 2

Ontwikkelaar:

Valve Software

Uitgever:

Valve

Release:

21 april 2011

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord