Portal 2's co-schrijver Jay Pinkerton weer terug bij Valve

Geplaatst: 29 juli 2018 19:10
-

Jay Pinkerton, bekend van games als Portal 2 en de Left 4 Dead-serie, is weer terug op het oude nest. Nadat de co-schrijver van de first person puzzlegame iets meer dan een jaar geleden zijn biezen pakte, lijkt het er sterk op dat hij weer zijn bijdrage gaat leveren bij de ontwikkelaar.

Deze kennis hebben we te danken aan Redittor OWLverlord, wiens blik kennelijk niets ontgaat. Die zag namelijk al vlot dat de naam Jay Pinkerton weer terug op de staff list van Valve stond, onder 'Other Experts'. Gezien Pinkerton in het verleden heeft meegewerkt aan Portal 2, de Left 4 Dead-games en de Team Fortress 2 comics, gonst het intussen op Reddit al van de speculaties.

onbekend

Betekent dit dat we ons alvast kunnen voorbereiden op een Portal 3? Gaat Left 4 Dead 3 onderhand eens komen? Wie zal het zeggen, maar wat mij betreft mag het. Waar gaat jouw hoop naar uit? Ik hoor het graag.

Bron: Valve
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Portal 2

Ontwikkelaar:

Valve Software

Uitgever:

Valve

Release:

21 april 2011

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord