Downloadnieuws: Games with Gold van augustus onthuld

Geplaatst: 28 juli 2022 22:17

We gaan weer een keertje ouderwets knallen met de Games with Gold line-up. Bekijk hier snel wat je kan verwachten om te downloaden op je Xbox Series, Xbox One of Xbox 360!

De grootste titel in de line-up moet wel Saints Row 2 zijn. De timing is niet gek. De Saints Row reboot komt er namelijk aan. Het tweede deel staat een stuk serieuzer in zijn schoenen en wordt door vele fans gezien als het beste deel. De andere Xbox 360 titel is Monaco: What’s Yours is Mine. Maak je droomteam aan dieven klaar voor een bankoverval. De Xbox One-eigenaren worden gelukkig niet vergeten. De katachtige simulatiegame Calico en de actievolle platformer ScourgeBringer maken de lijst af.

Bekijk hier de Games with Gold van juli. Het einde van een tijdperk nadert. Binnenkort vind je geen Xbox 360-games meer bij Xbox Games With Gold.

Games with Gold augustus Saints Row 2

Vanaf 1 augustus kun je aan de slag met Calico en Saints Row 2. Vanaf 16 augustus kun je ScourgeBringer en Monaco: What’s Yours is Mine spelen. Ga jij met deze titels aan de haal?

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord