Downloadnieuws: Games with Gold van augustus onthuld

We gaan weer een keertje ouderwets knallen met de Games with Gold line-up. Bekijk hier snel wat je kan verwachten om te downloaden op je Xbox Series, Xbox One of Xbox 360!

De grootste titel in de line-up moet wel Saints Row 2 zijn. De timing is niet gek. De Saints Row reboot komt er namelijk aan. Het tweede deel staat een stuk serieuzer in zijn schoenen en wordt door vele fans gezien als het beste deel. De andere Xbox 360 titel is Monaco: What’s Yours is Mine. Maak je droomteam aan dieven klaar voor een bankoverval. De Xbox One-eigenaren worden gelukkig niet vergeten. De katachtige simulatiegame Calico en de actievolle platformer ScourgeBringer maken de lijst af.

Bekijk hier de Games with Gold van juli. Het einde van een tijdperk nadert. Binnenkort vind je geen Xbox 360-games meer bij Xbox Games With Gold.

Games with Gold augustus Saints Row 2

Vanaf 1 augustus kun je aan de slag met Calico en Saints Row 2. Vanaf 16 augustus kun je ScourgeBringer en Monaco: What’s Yours is Mine spelen. Ga jij met deze titels aan de haal?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?