Trailer: Windbound lijkt op Survival versie van Breath of the Wild

Geplaatst: 12 juni 2020 12:02
Aangepast: 12 juni 2020 12:12

Windbound is een avonturengame die zich afspeelt op een onbewoond eiland. Als krijger Kara is jouw grootste doel om te overleven, maar de game ziet er niet uit als een standaard survival game.

Er zijn een aantal verschillende eilanden die je kunt gaan ontdekken en waar je resources vandaan kunt halen om te overleven. Om van eiland naar eiland te kunnen gaan, heb je een soort zeilboot. De stijl van de game heeft enorm veel weg van Zelda: Breath of the Wild, maar hij is meer gefocust op survival. Elk eiland heeft zijn eigen flora en fauna en natuurlijk ook zijn eigen uitdagingen. Zoals we gewend zijn van survival games, kun je natuurlijk je eigen wapens en gereedschap maken. De eerste gameplay trailer van Windbound staat sinds vandaag online. Hier kun je alvast de eerste blik werpen op hoe de game er daadwerkelijk uit gaat zien. Deze trailer gaat er zeker niet voor zorgen dat Windbound minder vergeleken wordt met Zelda. Maar het ziet er ook zeker niet verkeerd uit.

Windbound komt uit op 28 augustus 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Windbound - Brave The Storm

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 augustus 2020

Ontwikkelaar

5 Lives Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord