Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Yakuza 0, Dead by Daylight en Bugsnax naar PS Plus

De PlayStation Plus games van de maand augustus zijn bekendgemaakt. Dead by Daylight, Bugsnax, Yakuza 0 en Trails of Mana zijn deze maand gratis te downloaden.

De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf 16 augustus gratis te spelen voor leden van PlayStation Extra en Premium leden. Dit keer kunnen ook de horrorfans hun lol op met de gratis games, aangezien Dead by Daylight ertussen zit. De 1v4 multiplayer game zet vier Survivors tegenover een Killer met de missie om te ontsnappen. Wat de missie van de Killer is, hoeven we waarschijnlijk niet toe te lichten. Stap daarnaast terug in de glitter, glamour en ongebreidelde decadentie van de jaren '80 in Yakuza 0. Kun je daarna geen genoeg krijgen van de wereld van Yakuza? Dan kun je verder met Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2. De Yakuza games werden in juli ook toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Ben je meer van de shooters? Dan kun je aan de slag met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Ten slotte zijn ook Bugsnax, Metro Exodus, UNO, Monopoly Madness, Monopoly Plus en Trials of Mana gratis te downloaden volgende week.

De nieuwe PlayStation Plus games zijn speelbaar vanaf 16 augustus voor mensen met een PlayStation Extra of PlayStation Premium abonnement.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?