Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dragon Age: DreadWolf

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Dragon Age senior creative director verlaat Bioware

De senior creative director van de Dragon Age-reeks, Matt Goldman, heeft ontwikkelaar BioWare verlaten. Het vertrek vond plaats in wederzijdse overeenstemming.

Het vertrek van Goldman werd officieel aangekondigd in een mail die verzonden werd naar het personeel van BioWare. De interne mail is geschreven door Gary McKay van BioWare en vervolgens door Kotaku gepubliceerd. Hierin valt te lezen het vertrek van Goldman afkomstig is van zowel hemzelf als BioWare. Daarnaast kan Goldman's vertrek het werk van de aankomende Dragon Age-game beïnvloeden. McKay stelt zijn lezers gerust dat de game niet uitkomt voordat het aan de standaarden van BioWare voldoet. Sinds 2019 richt BioWare zich voornamelijk op de ontwikkeling van Dragon Age 4. Dragon Age 4 is nog steeds in ontwikkeling, maar vorig jaar kregen we eindelijk een teaser trailer te zien van Dragon Age 4. Het is niet duidelijk of het vertrek van Goldman invloed heeft op de gewenste releasewindow die BioWare voor ogen heeft. Goldman begon zijn carrière bij BioWare in 1998 en heeft aan elke Dragon Age-game meegewerkt.

onbekend

Dragon Age 4 heeft nog geen releasedatum gekregen. De game verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?