Dragon Quest 11: Definitive Edition demo groter dan ooit

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2020 13:31

Dragon Quest XI: Definitive Edition komt op 4 december naar PlayStation 4, pc en Xbox One (via Xbox Game Pass). Als je de enorme JRPG van tevoren wilt proberen, kun je dat nu al doen. Er is een enorme nieuwe demo beschikbaar op Steam en in de winkel van elke console.

De demo van Dragon Quest XI: Definitive Edition de PlayStation 4, pc en Xbox One is identiek aan de demo die eerder voor de Switch werd uitgebracht, maar wel langer speelbaar. Spelers kunnen namelijk tien uur aan de slag met de demo van de game, voordat zij besluiten de game te kopen. Gezien het feit dat er ongeveer negentig uur nodig is om Dragon Quest XI te voltooien, kan er bijna gesproken worden van een ingekorte versie. Dragon Quest XI ontving vorig jaar bijna de perfecte score van ons in een review.

onbekend

Dragon Quest XI kwam in 2017 al uit, maar kende vorig jaar pas een wereldwijde release.

Bron: GameSpot

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord