DREDGE - The Iron Rig arriveert in augustus

-

De tweede DLC van DREDGE heeft een releasedatum te pakken! Check hier wanneer je met DREDGE - The Iron Rig aan de slag kan.

Tijdens de Future Games Show voerde er een herkenbaar bootje langs. De mysteries van The Iron Rig wachten op de speler. Ja, je brengt zo nu en dan een pakketje en toont ook wat van je Lovecraftiaanse visopbrengst, maar wat doet de Ironhaven Corporation hier nou werkelijk? Afijn, daar komen we vanzelf achter. Weet in ieder geval dat er nieuwe voorwerpen, gadgets en upgrades op je wachten. Dit nieuwe zijverhaal kun je op elk moment in de game starten. Overigens zijn er meer dan 50 verse vissoorten beschikbaar om binnen te hengelen en kun je een nieuwe scheepsromp ontgrendelen die groter en beter is dan ooit tevoren

Check hier onze review van DREDGE.

DREDGE is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DREDGE

Ontwikkelaar:

Black Salt Games

Uitgever:

Team17

Release:

30 maart 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord