Trailer: DREDGE-DLC The Pale Reach introduceert ijsvissen

Geplaatst:
Aangepast: 6 oktober 2023 14:15

Tijd om weer het ruime en onheilspellende sop te kiezen in DREDGE. Trek wel gelijk je winterjas aan, want de aankomende DREDGE DLC is niet voor koukleumen.

Ja, want in The Pale Reach verkas je naar het ijskoude landschap van de listige ijsvelden. Het is aan de speler om een nieuw mysterie te ontrafelen - je gaat namelijk op zoek naar de vorige crew die daarheen vertrokken was. Al snel ontdek je dat er door verraad van alles misgegaan is. Echter, vinden we dit interessant? We gaan gewoon weer vrolijk door met vissen en geld verdienen! The Pale Reach is het habitat van elf nieuwe vissoorten en door middel van nieuwe upgrades maken we gehakt van de koele obstakels die rond dobberen in de oceaan. Ontwikkelaar Black Salt Games geeft aan dat de nieuwe side-story ongeveer één tot drie uur aan content bevat en er worden acht nieuwe achievements toegevoegd. Dus mocht je die 100% status willen behouden, dan moet je weer aan de bak. Eerder werd aangekondigd dat de uitbreiding The Iron Rig verplaatst is naar 2024, maar gelukkig kunnen we dit jaar wel met The Pale Reach aan de slag.

Check hier onze review van DREDGE.

DREDGE is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. The Pale Reach lanceert op 16 november.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DREDGE

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 maart 2023

Ontwikkelaar

Black Salt Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord