DREDGE krijgt betaalde DLC

Geplaatst:

Wanneer je denkt aan het moderne gamelandschap, dan denk je aan live-service en gameupdates. DREDGE is wellicht niet een titel, waarbij je denkt dat het veel updates nodig heeft, maar toch komt er meer content naar de titel.

Er staan drie contentupdates en één betaalde DLC op de planning voor de horrorgame. De eerste update bevat een QoL-feature waar veel spelers om gevraagd hebben: markeringen op de kaart worden toegevoegd. Deze update zal ergens in mei beschikbaar worden gemaakt. Dit is echter niet de enige update die spelers in het tweede kwartaal kunnen verwachten. Twee nieuwe gamemodi worden toegevoegd aan DREDGE in de tweede contentupdate. In Passive Mode kunnen spelers aan de slag zonder dat ze zich druk hoeven te maken dat er een zeemonster een hap uit de boot neemt. Photo Mode komt ook naar de game, maar dit is niet zomaar een willekeurige modus. Een nieuw personage wordt toegevoegd die de speler gaat vragen om foto's te maken van het wilde leven. De derde update staat in het teken van jouw bootje. Verschillende likjes verf kun je straks gaan toepassen en de vlaggen mogen uit. Je moet die materialen uiteraard wel eerst vinden.

Tot slot is er een betaalde uitbreiding in de maak voor DREDGE. Deze brengt spelers naar de Ironhaven Corporation. Ze zeggen dat ze een locatie zoeken om te gaan boren en graven. Allemaal op zeer 'innovatieve' wijze en voor het 'belang van de lokale populatie'. Ik geloof hier geen fluit van en ik heb het idee dat we wederom een mysterie moeten zien op te lossen in The Marrows. Terwijl jij materialen verzamelt om nieuwe gebouwen te construeren, kun je in gesprek gaan met nieuwe personages en je hengel uitslaan voor nieuwe vissoorten. De betaalde uitbreiding verschijnt eind dit jaar.

Check hier onze review van DREDGE.

DREDGE DLC ROADMAP

DREDGE is nu beschikbaar op de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DREDGE

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 maart 2023

Ontwikkelaar

Black Salt Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord