Dying Light: The Beast biedt nog meer horror

-

Het regent nieuwe delen tijdens gamescom, want Techland is nog niet klaar met de Dying Light franchise. Er is geen drie aanwezig in de titel, maar stiekem noemen we het gewoon het derde deel. Dying Light: The Beast gaat nog meer horror bieden en dat wordt duidelijk met de trailer.

Dying Light: The Beast wordt aangeduid als een losstaand deel, waarin zombies uiteraard een grote rol spelen. Dit keer zitten we niet in het midden van een grote stad, maar gaan we het avontuur aan in het buitengebied. De dichte bossen zijn niet bepaald veilig en dat zien we al in de eerste secondes van de trailer. De soldaten lijken ergens op te jagen, maar het beest zien we nog niet verschijnen. Dit beest stalkt de soldaten en heeft al veel slachtoffers gemaakt. Het zou geen Dying Light game zijn, als er geen parcour aanwezig zou zijn. Het laatste gedeelte van de trailer toont dan ook de bekende moves en het onthoofden van de zombies. Als wie speel je? Je bent Kyle Crane die allerlei experimenten heeft ondergaan en eindelijk zichzelf heeft weten te bevrijden. Hij wil wraak, maar is wraak wel belangrijk in zo'n gevaarlijke wereld?

Dying Light: The Beast gaat verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De game heeft nog geen releasedatum.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light: The Beast

Ontwikkelaar:

Techland

Uitgever:

Techland

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord