E3 2021 datum en deelnemers bekendgemaakt

De E3 2021 conventie datum is bekendgemaakt. We komen ook te weten welke uitgevers aanwezig zijn. Er zijn echter wat grote namen die nog niet tussen de line-up staan.

E3 2021 vindt digitaal plaats. Door de huidige pandemie was een fysiek evenement niet haalbaar. Dankzij een persbericht van gamesindustry.biz weten we welke deelnemers aanwezig zijn. Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros en Koch Media nemen deel aan de E3 2021 conventie. Sony, EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco en Square Enix zijn nog niet aangemeld voor het evenement. Sony en EA supporten E3 al een tijdje niet, ook voordat het corona-virus uitbrak, dus de kans dat ze aanwezig zijn is schaars. Het kan zijn dat de afwezige uitgevers zich nog later inschrijven, maar dat is nu nog niet zeker. Vorig jaar ging de E3 conventie niet door.

E3 2021 vindt online plaats van 12 t/m 15 juni.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?