E3 2021 datum en deelnemers bekendgemaakt

Geplaatst: 6 april 2021 16:43

De E3 2021 conventie datum is bekendgemaakt. We komen ook te weten welke uitgevers aanwezig zijn. Er zijn echter wat grote namen die nog niet tussen de line-up staan.

E3 2021 vindt digitaal plaats. Door de huidige pandemie was een fysiek evenement niet haalbaar. Dankzij een persbericht van gamesindustry.biz weten we welke deelnemers aanwezig zijn. Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros en Koch Media nemen deel aan de E3 2021 conventie. Sony, EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco en Square Enix zijn nog niet aangemeld voor het evenement. Sony en EA supporten E3 al een tijdje niet, ook voordat het corona-virus uitbrak, dus de kans dat ze aanwezig zijn is schaars. Het kan zijn dat de afwezige uitgevers zich nog later inschrijven, maar dat is nu nog niet zeker. Vorig jaar ging de E3 conventie niet door.

E3 2021 vindt online plaats van 12 t/m 15 juni.

Bron: gamesindustry.biz
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord