E3 keert terug in 2023

Geplaatst: 8 juli 2022 14:06

De populaire gamebeurs E3 keert in 2023 officieel terug. Dat heeft organisator de Entertainment Software Association (ESA) aangekondigd in een statement.

E3 ook wel bekend als de Electronic Entertainment Expo is één van de grootste gamebeurzen in de wereld. De beurs vindt normaal in juni plaats, alleen in de laatste drie jaar was er geen fysiek evenement. In 2020 en 2022 werd E3 zelfs helemaal gecanceld en de 2021-editie van E3 was alleen digitaal. Nu is ESA van plan om de beurs volgend jaar fysiek terug te brengen en dat doet die niet alleen. De organisator heeft de hulp ingeschakeld van evenementenbedrijf Reedpop als medeorganisator. Het bedrijf is bekend van andere grote (game)evenementen als PAX, New York Comic Con en EGX. Reedpop heeft aangekondigd zich te focussen op het toepassen van de feedback die E3 kreeg op de laatste edities van het game-event. Daarnaast gaan ze ervoor zorgen dat onderdelen die al goed werken weer worden gebruikt bij de 2023 editie van de beurs.

E3 keert terug in 2023 1

Wanneer E3 2023 plaatsvindt is nog niet bekend. ESA en Reedpop hebben beloofd om in de komende maanden met meer informatie te komen.

Bron: VGC

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord