E3 ook dit jaar weer digitaal

De Entertainment Software Association heeft bekendgemaakt dat de E3 ook dit jaar weer digitaal gehouden wordt. De reden is evenals vorig jaar de COVID-19 pandemie.

Toen in 2020 COVID-19 uitbrak werd besloten om de E3 niet door te laten gaan. Vorig jaar heeft de organisatie besloten om het evenemnt wel plaats te laten vinden, maar vond E3 2021 digitaal plaats. Ook dit jaar durft de organisatie het niet aan om het evenement fysiek te op te zetten. Alle perikelen rondom COVID-19 zorgen ervoor dat het niet mogelijk is om de beurs met bezoekers te organiseren. Toch wil de ESA ook dit jaar wel een evement, dus is er besloten dat ook E3 2022 digitaal plaatsvindt. Een domper voor iedereen die hoopte dat we dit jaar weer een beetje richting een normale wereld zouden gaan. De ESA vindt het risico te groot om een fysiek evenement op te zetten, maar moet nu al beginnen met de voorbereidingen. Daarom is nu al besloten het digitaal te houden.

onbekend

Wat dit nieuws betekent voor andere evenementen zoals gamescom en de Tokyo Game Show is niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?