Sonic Unleashed

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

E3: Sonic breekt los in nieuwe trailer Sonic Unleashed

SEGA's blauwe egel staat een nieuw avontuur te wachten. In Sonic Unleashed zal Sonic zoals altijd weer zo hard mogelijk proberen te rennen, maar deze keer verandert hij 's nachts ook in een weerwolf. Inderdaad, een blauwe egel die 's nachts verandert in een blauwe weerwolf.

Hoe dat precies in elkaar steekt weten we in november. Dan zal Sonic Unleashed verschijnen voor Xbox 360, PlayStation 2 en 3 en Nintendo Wii. Bekijk hier alvast een nieuwe E3-trailer van deze egel/weerwolf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?