Sonic Unleashed

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Sonic Unleashed bevestigd

Eerder kwam website Kotaku met mogelijke beelden van een nieuwe Sonic-game: Sonic Unleashed. Door de informatie in een daarop volgende brief van advocaten van SEGA Amerika lijken de geruchten omtrent het bestaan van de game bevestigd te zijn.

Advocaten van SEGA Amerika schreven Kotaku namelijk dat ze liever hadden dat de screenshots en trailer die gelekt waren van de site gehaald werden. De website antwoordde echter dat de beelden nieuwswaardig waren en de rechten van SEGA niet geschonden werden. Eveneens plaatste de site de brief van SEGA, omdat de advocaten in de brief Sonic Unleashed bevestigden.

It has come to our attention that your website, Kotaku.com, has unauthorized postings of SEGA's copyrighted work, the debut trailer and screenshots for Sonic Unleashed ('Work').

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?