EA Sports FC 25 trapt af in september

-

In de wereld van de voetballerij bestaan twee zekerheden: de bal is rond en EA komt jaarlijks met een voetbalgame. Ondanks de verlopen deal met voetbalbond FIFA dribbelt EA ook dit jaar weer richting de zestien met diens eigen EA Sports FC-reeks en er zijn al mensen die denken te weten wanneer EA Sports FC 25 verschijnt.

Volgens beroepsleaker Billbil-Kun 'kunnen' we EA Sports FC 25 namelijk op 27 september verwachten en de officiële aankondiging binnen nu en tien dagen. Tijdens deze aankondiging moet ook worden bevestigd dat de game in een Standard en Ultimate Edition verschijnt en dat de Ultimate Edition-spelers een week eerder - oftewel 20 september - mogen aftrappen. Daarnaast is er ook goed nieuws voor de last-gen spelers. Volgens het X-account van PlayStation Game Size komt EA Sports FC 25 ook naar de oudere generatie, of in ieder geval naar de PS4.

EA Play klanten gaan volgens Billbil-Kun ook een uurtje of tien mogen proeven van EA Sports FC 25, iets wat inmiddels een vrij gebruikelijke opstelling van Electronic Arts is. Na tien uur mag men dan kiezen of men in dokt en in de basis blijft staan, of met gesloten beurs naar de kleedruimte mag vertrekken.

Hopelijk doet EA Sports FC 25 het beter dan diens voorganger, die volgens onze EA Sports FC 24 review behoorlijk hoog over de lat trapte.

Bron: Dealabs
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports FC 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

27 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord