EA Sports PGA Tour

  • Ontwikkelaar EA Tiburon
  • Eerste releasedatum 7 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EA Sports PGA Tour swingt verder met career mode

Nog even en we kunnen de golfballen weer laten vliegen in EA Sports PGA Tour. Als opwarmertje is er een trailer uitgekomen die ingaat op de career mode van de game.

Je begint de start van de reis met als doel om de beste golfer ter wereld te worden, door het uiterlijk van je golfer aan te passen. Dit doe je met verschillende visuele aanpassingen, maar ook uitrustingsopties en verschillende speelstijlen om uit te kiezen. Je kunt de speelstijl van je golfer helemaal zelf bepalen door tijdens je carrière onder andere de swinganimatie en het swingtempo aan te passen. Nu is het tijd voor het echte werk. Wil je je gelijk meten met de grootste golfers in de wereld, dan start je in de PGA Tour zodat je de grote toernooien direct kan spelen. Werk je liever juist je weg hier naartoe, dan kan je er voor kiezen om in het amateurkampioenschap te starten.

EA Sports PGA Tour komt op 7 april uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series

BRON EA SPORTS PGA TOUR

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?