Trailer: EA Sports PGA Tour kent releasedatum

Geplaatst: 19 januari 2023 19:15

Het is alweer een tijdje geleden dat EA Sports PGA Tour werd aangekondigd, maar nu is het tijd om de sportgame te aanschouwen. EA heeft namelijk de eerste gameplay-trailer en releasedatum van EA Sports PGA Tour onthuld.

De meest exclusieve golfbanen vind je terug in EA Sports PGA Tour. We kunnen toch wel stellen dat de sportgame de eerste echte next-gen golfgame is. De titel oogt indrukwekkend dankzij de Frostbite engine - die kan namelijk wel wat audiovisuele kunsten op je scherm toveren. Zoals EA wel vaker een patent heeft op officiële licenties, is dat bij EA Sports PGA Tour niet anders: het Masters Tournament, de PGA Championship, de U.S. Open Championship en The Open zijn onderdeel van de line-up.

De gameplay in EA Sports PGA Tour komt tot leven dankzij ShotLink. Je kunt namelijk Pure Strikes inzetten voor unieke golfslagen vol met vloeiende bewegingen en realistische eindhaltes voor je gelanceerde golfballetjes. De carrière-modus is wederom een belangrijk onderdeel in deze EA-sportgame. Spelers kunnen hun eigen golflegende creëren en hem/haar zelf naar de top helpen. EA Sports PGA Tour heeft dertig golfbanen beschikbaar op lancering.

EA Sports PGA Tour is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports PGA Tour

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 april 2023

Ontwikkelaar

EA Tiburon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord