Check hier alle The Game Awards 2023 content

EA Sports PGA Tour

  • Ontwikkelaar EA Tiburon
  • Eerste releasedatum 7 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: EA Sports PGA Tour kent releasedatum

Het is alweer een tijdje geleden dat EA Sports PGA Tour werd aangekondigd, maar nu is het tijd om de sportgame te aanschouwen. EA heeft namelijk de eerste gameplay-trailer en releasedatum van EA Sports PGA Tour onthuld.

De meest exclusieve golfbanen vind je terug in EA Sports PGA Tour. We kunnen toch wel stellen dat de sportgame de eerste echte next-gen golfgame is. De titel oogt indrukwekkend dankzij de Frostbite engine - die kan namelijk wel wat audiovisuele kunsten op je scherm toveren. Zoals EA wel vaker een patent heeft op officiële licenties, is dat bij EA Sports PGA Tour niet anders: het Masters Tournament, de PGA Championship, de U.S. Open Championship en The Open zijn onderdeel van de line-up.

De gameplay in EA Sports PGA Tour komt tot leven dankzij ShotLink. Je kunt namelijk Pure Strikes inzetten voor unieke golfslagen vol met vloeiende bewegingen en realistische eindhaltes voor je gelanceerde golfballetjes. De carrière-modus is wederom een belangrijk onderdeel in deze EA-sportgame. Spelers kunnen hun eigen golflegende creëren en hem/haar zelf naar de top helpen. EA Sports PGA Tour heeft dertig golfbanen beschikbaar op lancering.

EA Sports PGA Tour is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?