Een zandstorm laait op in Sand Land

Geplaatst:
Aangepast: 15 april 2024 22:01

Het gaat er wild aan toe in de nieuwe trailer van Sand Land. Fiend Prince Beelzebub schittert opnieuw in deze beelden die worden voorzien van een toepasselijk stukje muziek.

Terwijl ik dit zit te tikken waaien de bomen bijna mijn tuin uit, maar dat is nog niets vergeleken bij de zandstorm die Beelzebub moet trotseren in Sand Land. De game komt uit de koker van Akira Toriyama, die ons recent helaas is ontvallen. Hij bedacht ook Dragon Ball Z. De gelijkenis is ook best treffend. Een tijdje geleden reisden wij naar Parijs af om Sand Land alvast aan de tand te voelen. Rudy was enthousiast in zijn preview, dus dat belooft wat. Die is namelijk niet snel enthousiast te krijgen. Overigens is de nieuwe trailer alleen al de moeite waard door de passende muziek van Darude - Sandstorm. Ik heb hem voor de zekerheid een paar keer op repeat gezet.

Sand Land steekt op 26 april 2024 niet de kop in, maar uit het zand. Dan verschijnt de game namelijk voor PlayStation, Xbox en pc.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sand Land

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2024

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord