Eerste actievolle beelden Dynasty Warriors: Origins getoond

-

Tijdens ChinaJoy kwam KOEI TECMO langs om de eerste gameplaybeelden van Dynasty Warriors: Origins te tonen. Ben jij klaar voor de strategische en vooral stijlvolle actie?

Ja, de terugkeer van Dynasty Warriors wordt groots aangepakt en we mogen ons voorbereiden op een origineverhaal. Je speelt als een held zonder naam en je neemt het op tegen hordes aan soldaten. KOEI TECMO geeft aan dat ze slagvelden van 1 vs 1000 in petto hebben voor de spelers. De combat is dan ook vooral gebaseerd op hack 'n slash praktijken, waarbij de speler gebruik kan maken van stijlvolle moves, zodat ze grote groepen tegenstanders in één keer kunnen wegstrepen. Overigens speel je niet alleen als de naamloze held. In specifieke gevallen kun je gebruik maken van specifieke personages, zoals Guan Yu. De gameplaybeelden bieden verder een uitgebreide blik over de tutorial en de basis van de gameplay. Ga er lekker voor zitten en geniet van het filmisch geweld.

Dynasty Warriors: Origins verschijnt in 2025 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: KOEI TECMO
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dynasty Warriors: Origins

Ontwikkelaar:

Omega Force

Uitgever:

KOEI TECMO GAMES

Release:

17 januari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord