Terug naar de roots met Dynasty Warriors: Origins

Geplaatst: 31 mei 2024 00:28
Aangepast: 31 mei 2024 10:51
-

Mocht jij geen genoeg krijgen van Dynasty Warriors, en dat kunnen wij ons voorstellen, dan mag je het zwaard weer uit het vet halen. Dynasty Warriors: Origins maakt namelijk zijn entree tijdens de State of Play van 30 mei 2024.

Dynasty Warriors kunnen we onderhand wel een legendarische franchise noemen. In de game neem je zoals gewoonlijk de rol van een legendarisch personage op je en hak je bataljon na bataljon doormidden. In Dynasty Warriors: Origins gaan we terug naar de roots en mogen we wederom legendes ontdekken terwijl we technisch gezien ook een einde maken aan een sloot van andere legendes.

Dynasty Warriors: Origins verschijnt ergens in 2025 voor PlayStation 5. Hou je niet van lezen, maar wel van kijken? Check dan hier het State of Play liveblog voor alle trailers!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dynasty Warriors: Origins

Ontwikkelaar:

Omega Force

Uitgever:

KOEI TECMO GAMES

Release:

2025

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord