State of Play Showcase opent met Concord

Geplaatst: 31 mei 2024 00:20
Aangepast: 3 juni 2024 10:03
-

Ben jij klaar voor wat goofy sci-fi avonturen? Klik de gordel dan maar vast. De State of Play Showcase opent namelijk met Concord!

Concord is de aankomende PvP shooter van PlayStation. In Concord speel je als freerunner die het in een squad van totaal vijf spelers opneemt tegen een andere squad van vijf spellers. De game oogt bijzonder sfeervol en het zijn vooral de graphics die eruit springen. In Concord is de nodige dosis humor verwerkt en lijkt de focus heel erg op de individuele eigenschappen van de freerunners te liggen. Ieder personage dient zich te onderscheiden van de groep waardoor iedereen een eigen rol speelt. Wil je alvast wat van de sfeer proeven? Check dan nu de cinematic trailer van Concord. Toch meer benieuwd naar de gameplay? Ook op dat gebied hebben we je rug. Er zijn namelijk gameplaybeelden van Concord onthuld!

Concord verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 5 en pc. Overigens kan je ook al wat eerder aan de slag met de game. In juli 2024 verschijnt er namelijk ook een beta van Concorde! Wil jij direct up-to-date blijven van het laatste State of Play-nieuws? Check dan hier de State of Play liveblog!

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Concord

Ontwikkelaar:

Firewalk

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

23 augustus 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord