Eerste beeld van Among Us-animatieserie gedeeld

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2024 10:49

In een recente onthulling hebben InnerSloth en CBS Studios een eerste blik geworpen op de langverwachte animatieserie gebaseerd op de populaire game Among Us. Een foto, gedeeld via X, toont een lege cafetaria met een mysterieuze boodschap, en hint naar de voortgang van de productie.

Het X-bericht, geplaatst door het account van Among Us, bevatte een foto van de serie-in-wording, waarbij een belangrijk detail in het oog springt: een banner met de tekst "We're not dead". Daarbij is het woord 'not' gedeeltelijk verborgen achter een bloedspetter, een subtiele knipoog naar de intrige en spanning die centraal staan in de game. InnerSloth en CBS Studios kondigde vorig jaar aan samen te gaan werken aan een serie, waarbij beloofd werd dat er trouw gebleven zou worden aan het geliefde concept van de game. Bekijk hieronder het X-bericht van Among Us:

Among Us, dat in 2018 werd gelanceerd en in 2020 een wereldwijd fenomeen werd, is beschikbaar op diverse platforms, waaronder PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android. De game heeft een eenvoudig maar verslavend concept: onderhoud samen een ruimteschip terwijl een indringer de crewleden één voor één probeert uit te schakelen.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord