FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Eerste details FIFA 11 Ultimate Team-update

Electronic Arts heeft de eerste details van de update voor Ultimate Team van FIFA 11 bekendgemaakt. De update zal op 17 februari verschijnen.

De update zal nieuwe features bevatten, waaronder 'Play A Friend Challenge' en 'Friend Leaderboards'. Ook zullen er nog meer dan vijftig andere verbeteringen zijn.

Met de Play A Friend Challenge kan je je vriend uitdagen voor een duel, zonder dat hij online is. Wanneer deze persoon zich weer inlogt, ziet hij de statistieken van deze wedstrijd.

Met de leaderboards kan je je voortgang in Ultimate Team met je vrienden vergelijken. Zo kan onder andere de waarde van je club vergelijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?