FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 11 vanaf vandaag verkrijgbaar

Jaja, vanaf vandaag ligt hij in de winkels. De nieuwste FIFA, nummer 11. De voetbalgame, met dit jaar Rooney en Kaka op de voorkant, vloog alweer menigmaal over de toonbanken.

De belangrijkste verbeteringen zijn, naast de jaarlijkse spelers updates, onder andere Personality+ en een vernieuwd passingssysteem.

De Personality+ vernieuwing houdt in dat de bekendste voetballers een geheel eigen manier van spelen hebben. Denk hierbij aan de huppeldribbel van Robben, het kanonsschot van Gerrard en de slalomacties van Messi.

Het passingssysteem is nu meer handmatig. Dit om het zogenaamde "ping-pong-passen", wat bij FIFA 10 het geval was, er uit te halen. Je moet nu bij elke pass de richting en de kracht precies goed geven voor een strakke pass.

Alles bij elkaar is het weer een stukje realistischer dan vorig jaar.

Check hier de commercial:

De game is beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Xbox 360, Nintendo DS, PC en de smartphones, en bestel je natuurlijk hier bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?