Eerste gameplaybeelden Illaoi in 2XKO onthuld

Geplaatst:

Riot Games heeft de eerste gameplaybeelden van Illaoi in 2XKO onthuld. Ze is een van de zeven momenteel bekende Champions in de nieuwe vechtgame van Riot Games.

Illaoi, de Kraken Priestess, staat op het punt haar debuut te maken in 2XKO, de vechtgame van Riot Games. Als de profeet van Nagakabouros, drijft Illaoi's geloof haar om controle te nemen over haar lot, met een gouden totem zwaaiend en tentakels oproepend om haar vijanden te overweldigen. In 2XKO is ze een zwaargewicht die krachtige slagen uitdeelt en tegenstanders vastpint. Haar kit draait om het oproepen en activeren van geestelijke tentakels. Met Supers zoals Crashing Waves en Wrath of Nagakabouros biedt Illaoi spelers opties voor zowel aanval als verdediging.

2XKO heeft nog geen officiële releasedatum. Op EVO Japan van 27 tot 29 april is wel alvast een demo te spelen met Illaoi, Yasuo, Ekko, Ahri en Darius

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord