eFootball PES 2020 krijgt gratis EK uitbreiding

Geplaatst:

eFootball PES 2020 krijgt een gratis EK uitbreiding. Dit laat uitgever Konami weten via de onderstaande afbeelding.

Ondanks dat er twijfels zijn of het EK deze zomer doorgaat, digitaal kunnen voetbalfans in ieder geval genieten van een heerlijk Europees Kampioenschap. Iedereen die al in bezit is van eFootball PES 2020 ontvangt de uitbreiding gratis. De DLC bevat twee iconische stadions, namelijk Wembley Stadium en Saint Petersburg Stadium. Alle teams die meedoen aan het EK van dit jaar, krijgen een officiële kit en opstelling in de game. Ook kun je dankzij een nieuwe gamemodus het EK zelf naspelen. Samen met wat andere leuke details, is dit toch een goede toevoeging voor elke PES fan. Bekijk hier onze review van eFootball PES 2020.

eFootball PES 2020 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Het EK uitbreidingspakket wordt vrijgegeven op 30 april.

Bron: Konami
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball PES 2020

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord