eFootball PES 2020

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eFootball PES 2020 krijgt gratis EK uitbreiding

eFootball PES 2020 krijgt een gratis EK uitbreiding. Dit laat uitgever Konami weten via de onderstaande afbeelding.

Ondanks dat er twijfels zijn of het EK deze zomer doorgaat, digitaal kunnen voetbalfans in ieder geval genieten van een heerlijk Europees Kampioenschap. Iedereen die al in bezit is van eFootball PES 2020 ontvangt de uitbreiding gratis. De DLC bevat twee iconische stadions, namelijk Wembley Stadium en Saint Petersburg Stadium. Alle teams die meedoen aan het EK van dit jaar, krijgen een officiële kit en opstelling in de game. Ook kun je dankzij een nieuwe gamemodus het EK zelf naspelen. Samen met wat andere leuke details, is dit toch een goede toevoeging voor elke PES fan. Bekijk hier onze review van eFootball PES 2020.

onbekend

eFootball PES 2020 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Het EK uitbreidingspakket wordt vrijgegeven op 30 april.

BRON Konami

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?