Eindelijk 3D wedstrijden in Football Manager

Geplaatst: 4 september 2008 17:44
Aangepast: 6 juni 2018 15:15
-

Ook dit jaar zullen de management freaks zich weer kunnen uitleven op een nieuwe Football Manager (FM). En FM zou zichzelf niet zijn als het niet elk jaar met verbeteringen kwam, zoals ook dit jaar het geval is. En laten we maar meteen met de grootste verbetering beginnen: je kunt de wedstrijden vanaf dit deel van de serie eindelijk in 3D volgen! Bij de vorige delen konden de wedstrijden alleen in 2D worden bekeken en het enige wat je toen zag waren cirkeltjes met namen van de spelers eronder die over het veld aan het bewegen waren. Met deze 3D optie zullen de wedstrijden niet alleen aantrekkelijker worden om naar te kijken, ook is het goed voor de concurrentie met Fifa Manager, die al wel een hele poos de wedstrijden in 3D vorm heeft.

Naast deze grote vernieuwing zijn er nog talloze andere vernieuwingen, zoals de keuze welke onderdelen je tijdens de wedstrijd in je beeld wilt hebben, en de optie om elke actie op ieder moment terug te spoelen, zodat je jouw tactiek tot in de puntjes kunt bijslijpen.

Football Manager klinkt dus veelbelovend dit jaar, hopelijk speelt het ook net zo goed als het klinkt. De game komt uit op 14 november dit jaar.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2009

Ontwikkelaar:

Sports Interactive

Uitgever:

SEGA

Release:

14 november 2008

Pc, Nintendo 3DS

Lees meer