Football Manager 2009

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Nintendo 3DS
  • Genre Simulatie , Sport , Strategie
  • Gameliner score

Voetbalclub Everton gebruikt Football Manager 2009

De Engelse voetbalclub Everton heeft bekendgemaakt dat het officieel gebruik gaat maken van de database van Football Manager 2009. De database van deze game staat namelijk al jaren bekend om zijn grote omvang. De database van FM bevat ongeveer 370.000 personen, verspreid over 20.000 teams in 50 landen.

Het was al bekend dat scouts af en toe gebruik maakten van de enorme database, maar voor het eerst in de geschiedenis heeft een club nu officieel een contract getekend met FM. Wie weet is dit de nieuwe standaard voor scouts en clubs om nieuwe spelers aan te trekken. Waar gamen toch al niet goed voor blijkt te zijn...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?