Eindelijk weer nieuwe beelden Little Devil Inside

Geplaatst:
Aangepast: 21 februari 2024 14:00

Die originele Wii-U release gaat het niet meer worden, maar gelukkig is er via Kickstarter een update gegeven rondom de ontwikkeling van Little Devil Inside. Dit ging gepaard met nieuwe gameplaybeelden.

Ontwikkelaar Neostream slaat een boekje open over de onstuimige ontwikkeling rondom Little Devil Inside. De twee broers werkten samen aan de titel, maar al snel groeide ze uit tot een groter team. Echter, dit ging niet vlekkeloos. Volgens Neostream zijn er vele sterke ontwikkelaars langsgekomen de afgelopen jaren, maar hebben ze ook weer veel mensen moeten loslaten vanwege verschillende ambities en toekomstvisies. Dit zorgde zo nu en dan voor conflict - iets wat de ontwikkeling van Little Devil Inside alleen maar moeilijker maakte. Nu is Neostream terug; wellicht kleiner in schaal, maar wel met alle neuzen dezelfde kant op. Ze excuseren zich voor het gebrek aan updates, maar hoopt aan deze radiostilte een einde te maken. Om goed te beginnen zijn er verse gameplaybeelden van Little Devil Inside vrijgegeven. Hierin wordt onthuld dat ze overgestapt zijn op Unreal Engine 5.

Little Devil Inside is vooralsnog in ontwikkeling voor de pc en PlayStation-consoles.

Bron: Kickstarter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Devil Inside

Series

-

Uitgever

Neostream

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Neostream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord