Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Little Devil Inside getoond

Geplaatst: 28 oktober 2021 10:53

Sony's State of Play-presentatie werd afgesloten met Little Devil Inside. Tijdens de presentatie hebben we nieuwe gameplaybeelden mogen zien.

Tijdens de State of play hebben we eindelijk weer nieuwe gameplaybeelden van Little Devil Inside mogen zien. Deze avonturengame volgt het verhaal van Billy die, nadat een van zijn opdrachten verkeerd is gegaan, moet vechten om te zien te overleven in een wereld vol met monsters en andere wezens die hem af willen maken. Lang hebben we niets van de game vernomen, maar in de nieuwe trailer die we tijdens de State of Play hebben gezien, kunnen we zien dat je naast vechten en overleven ook verschillende dialoogopties hebt en krijgen we tevens ook de bijzondere grafische stijl van de game te zien. Ondanks dat we een nieuwe trailer hebben gezien met gameplaybeelden, bleef een exacte releasedatum echter uit.

Little Devil Inside verschijnt in 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Devil Inside

Series

-

Uitgever

Neostream

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Neostream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord