ElecHead

  • Ontwikkelaar NamaTakahashi
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel , Platform , Indie
  • Gameliner score -

ElecHead komt naar de Nintendo Switch

ElecHead is een game waarin je letterlijk je koppie moet gebruiken. De game werd vandaag aangekondigd tijdens de Indie World-presentatie van Nintendo.

In ElecHead speel je als Elec, een kleine robot op een grote missie. Dit pietepeuterige mannetje wil namelijk het licht naar de wereld terugbrengen. Daarvoor moet hij wel letterlijk en figuurlijk zijn koppie gebruiken. Onze kleine vriend kan namelijk zijn hoofd van zijn lichaam losmaken en weggooien om dingen op afstand te activeren. Wat dat betreft lijkt de gameplay ergens op de BOXBOY-games van Nintendo, maar wel met een twist. Wanneer Elec wanden, platformen, schakelaars en meer aanraakt, laat hij er elektriciteit doorheen stromen en activeert hij ze.

Je kunt de game en het concept met eigen ogen zien in de onderstaande trailer.

ElecHead verschijnt deze zomer op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Indie World

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?