Hitman - Episode 4: Bangkok

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 16 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Elusive Target 17 voor Hitman verschijnt deze week

IO Interactive heeft bekendgemaakt dat het zeventiende Elusive Target voor Hitman later deze week zal verschijnen op alle platformen.

Het doelwit is vanaf vrijdag 14:00 uur te vinden in de Bangkok-locatie en verblijft daar zeven dagen. Elusive Target 17 heet Wen Ts'ai en is ook bekend als 'The Food Critic'. Voor het succesvol voltooien van deze missie ontvangen spelers een nieuw kostuum in de vorm van het Casual Bangkok Suit met leren handschoenen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?