Hitman - Episode 4: Bangkok

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 16 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Video: Elusive Target 17 voor Hitman nu beschikbaar

IO Interactive heeft bekendgemaakt dat Elusive Target 17 voor Hitman nu beschikbaar is. Het doelwit heet Wen 'The Food Critic' Ts'ai en hij is zeven dagen lang te vinden in de Bangkok-locatie. Het succesvol voltooien van de missie levert spelers het Casual Bangkok Suit met leren handschoenen op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?