Empire of Sin- Make it Count releasedatum onthuld

Geplaatst:

Paradox Interactive heeft de releasedatum van de eerste uitbreiding van Empire of Sin onthuld. Empire of Sin- Make it Count verschijnt deze maand nog.

Een aantal maanden geleden werd de uitbreiding aangekondigd en zagen we in de trailer van Empire of Sin - Make it Count vooral chantage. Met de aankondiging van de releasedatum is er direct meer informatie onthult over de uitbreiding. Het was al bekend dat Maxim Zelnick de baas is van de nieuwe bende, maar de uitbreiding geeft ook toegang tot nieuwe wapens. Daarnaast zijn er twintig nieuwe missies te voltooien en zijn er vijfentwintig nieuwe events. Tegelijkertijd met de uitbreiding verschijnt er een gratis update. De update zorgt ervoor dat spelers op nieuwe manieren kunnen winnen, is de politie aangepast en worden de Precincts toegevoegd. Dit zijn specifieke delen van een woonwijk, waarin de speler en de fracties de controle hebben. Het is de bedoeling dat je routes beschermd voor je voorraden of zelfs opslagplaatsen aanvalt om de controle te krijgen.

Empire of Sin - Make It Count verschijnt op 18 november voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Paradox Interactive

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Empire of Sin

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Romero Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord