Empire of Sin - Make It Count trailer toont chantage

Geplaatst:

Tijdens de PDX CON Remixed Showcase werd niet alleen de eerste grote uitbreiding voor Crusader Kings III aangekondigd, maar ook die van Empire of Sin. De uitbreiding heet dan ook heel toepasselijk Empire of Sin - Make it Count.

Het criminele leven van Empire of Sin wordt weer verder uitgebreid met behulp van de eerste grote uitbreiding. In Empire of Sin-Make It Count betreedt een nieuwe bende het speelveld onder leiding van baas Meyer Lansky. Het verhaal van de bende genaamd The Fixers wordt uitgelicht in de bijbehorende missies. Een nieuwe bende betekent ook nieuwe vaardigheden die te gebruiken zijn tijdens het vechten en het organiseren. Zo kun je leningen uitgeven aan andere fracties en erop los chanteren. De trailer toont nog niet veel van The Fixers, maar laat al wel de nieuwe baas zien. Meer informatie over de nieuwe uitbreiding wordt op een later moment nog bekendgemaakt.

Empire of Sin - Make It Count verschijnt later dit jaar als uitbreiding voor Empire of Sin voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: PDX CON Remixed Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Empire of Sin

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Romero Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord